Η εταιρεία Yogurtlandia Hellas

Η Yogurtlandia Hellas ιδρύθηκε το 2011 και ήταν η πρώτη αλυσίδα με frozen yogurt που ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα. Ξεκινόντας από τη Θεσσαλονίκη(Ιούλιος 2011) άρχισε σιγά σιγά να μαθαίνει το frozen yogurt στην Ελλάδα και να γίνεται η αγαπημένη συνήθεια μικρών και μεγάλων. Λόγω της μεγάλης τεχνογνωσίας της μητρικής εταιρείας (Yogurtlandia SRL - από το 1993), η εταιρεία μας είχε όλα τα εχέγγυα να προσφέρει ποιοτικό και ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ frozen yogurt στο κόσμο. Το τελικό προϊόν Yogurtlandia αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος του από φρέσκο γιαούρτι μεγάλης γαλακτοβιομηχανίας, και είναι το μοναδικό frozen yogurt, που μπορεί να αποκαλείτε "παγωμένο γιαούρτ", λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας σε φρέσκο γιαούρτι.

Η Yogurtlandia Hellas, με 10 ενεργά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει καθημερινώς φρέσκο παγωμένο γιαούρτι που φτιάχνεται τοπικά σε κάθε κατάστημα, σε όλους τους καταναλωτές.

Η εταιρεία έχει ακόμα τις αντιπροσωπείες της TorinoGelato(φρέσκο Ιταλικό παγωτό) καθώς και της Techfood(επαγγελματικοί εξοπλισμοί καταστημάτων)