Το υγιεινό προϊον Yogurtlandia frozen yogurt

Το frozen yogurt Yogurtlandia είναι το μοναδικό υγιεινό προϊον της κατηγορίας του. Φτιάχνεται τοπικά σε κάθε κατάστημα Yogurtlandia, από φρέσκο γιαούρτι μεγάλης γαλακτοβιομηχανίας. Δεν έρχεται έτοιμο κατεψυγμένο σε κάθε Yogurtlandia shop, ούτε μπορεί να καταψυχθεί μετά τη παραγωγή του. Το προϊον Yogurtlandia είναι τόσο φρέσκο που μετά τη παραγωγή του, πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε 3 ημέρες, ειδάλλως το φρέσκο μίγμα λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας σε φρέσκο γιαούρτι, θα αρχίσει να αλλοιώνεται. Το προϊον μπορεί να καταψυχθεί μόνο εφόσον έχει βγει από τη μηχανή παραγωγής πρώτα(π.χ. για πακέτο για το σπίτι).

Το frozen yogurt της Yogurtlandia περιέχει μόνο φυσικά συστατικά: φρέσκο γιαούρτι,νερό, φυσικά πυκτικά και άρωμα βανίλια. Δεν έχει περίεργες προσμίξεις(όπως κιτρικό οξύ,κτλ) ούτε σκόνες φρέσκων συστατικών(σκόνη γιαουρτιού,σκόνη γάλακτος,σκόνη κρέμα γάλακτος,κτλ) όπως περιέχουν αρκετά έτοιμα μίγματα.. Το τελικό προϊον που γεύονται οι καταναλωτές είναι ένα προϊον υψηλής διατροφικής αξίας που κρατάει αναλοίωτα όλα τα οφέλη του φρέσκου γιαουρτιού!

H Yogurtlandia είναι η πρώτη εταιρεία που ξεκίνησε το frozen yogurt στην Ευρώπη, το 1993. Από τότε έχει πάνω από 160 καταστήματα σε Ιταλία,Ελλάδα,Πορτογαλία,Ισπανία. Είναι η μοναδική εταιρεία με τόση μεγάλη αναλογία(πάνω από 50%) σε φρέσκο γιαούρτι, μέσα στο τελικό προϊόν της.

Απολαύστε frozen yogurt "Yogurtlandia" χωρίς ενοχές!

Next article : Is frozen yogurt healthy?